Despre noi...

Bine ați venit!

        AUTOPLAST SERVICE SRL 

          - prima firmă din România care obține un contract de distribuție al noii truse pentru reparații auto de la firma Steinel (Germania), variantă lansată în luna  Martie 2015.  

           -  promovează metoda de lucru cea mai profitabilă din punct de vedere calitate/preț  iar maleabilitatea și rezistența materialelor sudate, folosind această tehnologie sunt excelente.

           - propune noi aplicații ale suflantei cu aer cald pe care suntem dispuși să le prezentăm partenerilor : reparația carenelor moto fabricate din material  mai subțire, elementelor fabricate din ABS și bărilor (materialelor) fabricate din poliuretan (PUR).

 Ne găsiți și pe      ,   sau    

 

   Pentru noi, anul 2015 debutează  cu 3 obiective principale:

1. Direcționarea clienților care au nevoie de sudare plastică auto către cel mai apropiat service-auto care oferă astfel de servicii.

2. Dezvoltarea sudării plastice auto profesionale la nivel național prin promovarea service-urilor auto din România. Astfel, punem la dispoziția celor interesați scule profesionale, materiale consumabile (destinate EXCLUSIV partenerilor) și know-how-ul pentru firmele care doresc să dezvolte această  meserie într-un mod profesionist.

3. Sprijinirea persoanelor care doresc să-și deschidă o afacere în care este inclusă sudarea plastică auto.

      

        Colaborarea cu noi se realizează astfel :

1.  Crearea unui cont (gratuit) pe site-ul  autoplastservice.ro  sau contact telefonic ( 0741053035 –Orange & 0723557520 – Vodafone)

2.  Achiziționarea de produse   (direct de pe site sau telefonic)

3. Achiziționarea materialelor consumabile de care aveți nevoie pentru desfășurarea activității (direct de pe site sau telefonic)

 

 

 Vă dorim mult succes în activitatea dvs.!

 S.C. AUTOPLAST SERVICE SRL

C.U.I. RO 30666052

J12 / 2489 / 2012

RO23BTRL01301202M39818XX

BANCA TRANSILVANIA, CLUJ-NAPOCA

 

Caută

Social media

        

Autentificare

Coșul de cumpărături

 x 

Coş gol